Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midesoruniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Yabancı inşaatı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini muayene kılmak gerekir. Bu Toscanello midein makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı rutubet oranlarında midemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da sınama cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir kaide var. Puro sadece amma sadece kokusuz hınçle yakılır! Puro her devran evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken şule puroya dikme ulaşım etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı kırmızıya döndüğünde kızartma sorunlemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 aşama eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu sorunlemi yaparken bütün tabanğın müsavi yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara bakarak beş on daha uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu hava çakmaklar çok etkilidür ve aşkın andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma sorunlemi natürel alevli çakmaklarla, beş on devran alabilir. Bu süre size vakit kaybı gibi haneükebilir amma puro dayanç ve himmet ister. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma sorunleminden sonra münasebetsiz çevirip nedeniyleünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün fut kıpkırmızı ise yakma sorunlemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yerı tam yanmamışsa, doğrusu bütün fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik soluk daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz mideime anık. Peki evet siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz mideilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye bekleyivermek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi midemeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o kadar çığlıklaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman yumuşakçe ağıza doldurulur ve tatlılık azrailların dumanla ihtarlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az kontak gösterdiğinizin bir sorunaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun midein kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein yeni baştan yakma sorun örgütleme etmez. Fakat namahrem inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve nasıl şart olan 2 kaideı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın suhunet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 aşama ortada başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Konut ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Ancak elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza kucakını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile içinlaşmazsınız. Muhafaza kucakı sıcaklığında gerçek sorun kucakın itici bileğil aşkın hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza kucakının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz rutubet muhafaza kucakı sıcaklığına bakarak değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza kucakı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir tarz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza kucakının tarz geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu mideindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak nasıl tarz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl tarz geçirmedikleri midein vesair rakiplerine oylumlu üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Author: admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir